Nieuws Altijd up-to-date
 
nieuws De Paintholder vanaf nu verkrijgbaar bij Vink Verf

Bekijk het filmpje van de Paintholder. Ontworpen door en voor de schilder. Zeer handig en veilig in gebruik.

 
nieuws Wijziging openingstijden vanaf 1 november 2022

Met ingang van 1 november 2022 gaan wij door de week eerder sluiten nl. om 17.00 uur i.p.v. 18.00 uur.

 
nieuws Vink Verf groeit!

Deze groei vereist ook een verdere professionalisering van onze organisatie. We zijn daarom blij met de terugkeer van Chris Berkelmans bij ons bedrijf als nieuwe verkoopleider.

 
nieuws Nieuw Candor High Gloss P3 en Candor Perfect Primer P3

Deze aflak is van uitzonderlijke kwaliteit. De soepele verwerking en fantastische dekking garanderen een hoogglans eindresultaat met een extreem lange buitenduurzaamheid.

 
nieuws Nieuwe collectie behangboeken

We hebben inmiddels weer een hele nieuwe collectie behangboeken binnen. Kom kijken, voelen en ervaren. Keuze uit vele behang-mogeljkheden met een zeer uitgebreide collectie boeken waaruit u kunt kiezen.    

 
nieuws ConQrete betonlook

Nieuw in onze kollektie. Conqrete betonlook. Betonlook pur sang! Hoogwaardige decoratieve afwerking met het robuuste en industriele karakter van beton.  

 
nieuws Azet Integra Matlak

Nu ook in matte uitvoering….. Integra Matlak PU/AC is een watergedragen aflak op basis van een polyurethaan/acrylaat bindmiddel. Deze aflak laat zich prettig verwerken en vloeit uitstekend. Integra Matlak PU/AC is slijt– en krasvast en niet vergelend. Voor gebruik binnen.

 
nieuws Boonstoppel Verf

Vanaf nu ook Boonstoppel aflakken en grondverven te koop bij Vink Verf in Den Bosch en Dordrecht. Met een kleurmengmachine van Boonstoppel kunnen we alle Boonstoppel kleuren maken, maar ook alle andere kleuren van diverse andere kleurenwaaiers. Dus ook voor Boonstoppel kunt u nu terecht bij Vink Verf in Den Bosch of Dordrecht.    

 
nieuws Azet Verf op de SGA Vakdagen in Gorinchem

Leuk filmpje van de deelname aan de SGA Vakdagen in Gorinchem.

 
nieuws Het ‘blauwe boekje’ Azet Muurverven

Hebt u onze nieuwe Azet muurverf folder al gezien ? Wij hebben een nieuwe muurverf folder gemaakt. Een handig ‘klein’ formaat, wat makkelijk in je zak past. Handig om overal bij te hebben en mee te nemen. Hierin staan natuurlijk alle Azet Muurverven en hun specialiteiten.  

 
nieuws Nieuwe kleurcollectie van Azet

Onze kleurstyliste heeft een unieke kleurcollectie samengesteld. Een prachtige verzameling kleuren met veel gevraagde ‘toppers’ en kleuren die nu helemaal ‘in’ zijn. Van alle 225 kleuren hebben we handgeschilderde A5 stalen gemaakt. Deze zijn verzameld in een set van drie waaiers. De stalen zijn behandeld met Azet Coat en geven een exacte weergave van de werkelijke kleur.

 
nieuws Ruimere openingstijden

In ons filiaal in Den Bosch en Helmond zijn we ook op zaterdag geopend van 09.00-16.00 uur. Tevens hebben we in Den Bosch en Dordrecht een afhaalbox, zodat u ook buiten openingstijden spullen kunt ophalen uit de afhaalbox. Vraag hier naar.

 
nieuws Nieuw Primacover Combi absorb

Een combinatie van lichtgewicht stucloper en absorberend schildersvlies. Uitstekende kwaliteit voor algemene toepassingen, zoals bouw, afbouw, renovatie, industrie, werkplaatsen, spuitcabines, schilderwerken, maritiem onderhoud en vele andere toepassingen.