Voorraad Vink Verf Den Bosch

Één van de belangrijkste functies van de groothandel is de ‘voorraad’ functie. Dat beseffen wij bij Vink Verf maar al te goed. De schilder vindt bij ons de grootste voorraad verf en schildersbenodigdheden van Den Bosch, Dordrecht en Helmond en omstreken.

Breed en diep
Wij geloven niet dat er één verffabrikant is die alle wijsheid in pacht heeft. Iedere producent heeft zo haar specialiteiten. Wij vertegenwoordigen daarom meerdere verffabrikanten. Bij ons vindt u voor ieder verf-’probleem’ een oplossing met vaak meerdere keuzemogelijkheden. In de navigatie bovenin de site vindt u onder ‘assortiment’ een opsomming van de merken en fabrikanten die u bij Vink Verf aantreft.

Snel en flexibel
En als de producten die u nodig hebt onverhoopt toch niet (voldoende) op voorraad zijn? Dan stellen wij alles in het werk om u vooruit te helpen en te zorgen dat de materialen met spoed in huis zijn. Wij weten dat tijd – geld is. Graag zijn wij daarom al in een vroeg stadium uw gesprekspartner. Door een goede planning kunnen we zorgen dat uw werk in ieder geval geen vertraging oploopt door het ontbreken van het juiste materiaal.

Azet Integra mat

Azet Integra Matlak