Levering Vink Verf Den Bosch

Alle klanten van Vink Verf zijn ondernemer en 95% daarvan heeft een schildersbedrijf. Wij begrijpen dat het niet altijd uitkomt om uw verf en schildersbenodigdheden bij ons af te halen. De ‘productie’ moet de schilder immers ‘op de ladder’ maken.

Dezelfde dag
Als u zorgt dat uw bestelling vóór 9.00 uur ‘s – ochtends bij ons binnen is, dan leveren wij de verf en non-paint nog dezelfde dag bij u af (mits voorradig). Onze chauffeur bezorgt de goederen op uw werkplaats of rechtstreeks op het werk. We bieden deze service in een straal van ongeveer 20 km. rond Den Bosch en Dordrecht.

Gratis
Wij brengen u voor deze bezorgservice geen kosten in rekening. We vragen u alleen om uw bestelling tijdig aan ons door te geven en eventueel kleinere orders te verzamelen. Wij zijn dan in staat efficiënt routes te plannen en bij iedereen op tijd te bezorgen.

Afhaalbox
Wellicht herkent u het. U staat in de file en redt het niet om de bestelde materialen voor sluitingstijd af te halen. Geen probleem. In Den Bosch en Dordrecht zetten we de spullen op uw verzoek in een speciale ‘afhaalbox’. Met een speciale code kunt u deze openen en uw verf e.d. 24/7 afhalen.

Helmond heeft op dit moment nog geen afhaalbox en slechts een beperkte bezorgservice.