Nieuw Candor High Gloss P3 en Candor Perfect Primer P3
Azet Candor High Gloss P3 en Candor Perfect Primer P3

Azet Candor High Gloss P3 is een aflak van uitzonderlijke kwaliteit. De soepele verwerking en fantastische dekking garanderen een hoogglans eindresultaat met een extreem lange buitenduurzaamheid. De goede doordroging bij lagere temperaturen maakt Candor High Gloss P3 geschikt voor verwerking gedurende vrijwel ieder seizoen. Samen met de Perfect Primer P3 de ideale combinatie om de CO2 uitstoot te verminderen met een schitterend en duurzaam resultaat.
Biobased* Bij de productie van de Candor P3 wordt voor bijna de helft gebruik gemaakt van grondstoffen op basis van jonge koolstof van plantaardige oorsprong.

Geadviseerde natte laagdikte is 60-70 micrometer. Een te geringe of te hoge laagdikte kan nadelig zijn voor de glansgraad en schroeiing of andere gebreken in de droge verflaag veroorzaken. Candor High Gloss P3 wordt bij voorkeur onverdund verwerkt. Eenmalig mag maximaal 2% aromaat vrije terpentine als verdunning worden toegevoegd. Meer of vaker verdunnen is nadelig voor de verwerking en voor de uiteindelijke glansgraad.
Toepassing : binnen en buiten
Verdunning : terpentine
Verpakking : 1 – 2,5 ltr.
Kleuren : in vrijwel alle kleuren leverbaar